Flux RSS

EXPOZIȚIA FILATELICĂ „TRIUNGHIUL DE FOC” MĂRĂȘTI – MĂRĂȘEȘTI – OITUZ (II)

La expoziția filatelică omagială  „TRIUNGHIUL DE FOC MĂRĂȘTI – MĂRĂȘEȘTI – OITUZ”, despre care am scris în postarea anterioară, am prezentat exponatul de ilustrate maxime, „Marea Unire – 1 Decembrie 1918”.  Exponatul se compune din 7 fețe de panou, respectiv 222 cărți maxime și prezintă, evoluția istorică a României până la Marea Unire.

Planul exponatului

PLAN Marea Unire 1 -FINAL_001

Câteva foi de expunere care prezintă evenimentul omagiat de expoziție.

 

 

Diploma obținută

DIPLOMA 1

About alex.antonache

Colectionez marci postale, ilustrate maxime, plicuri prima zi, intreguri postale, carti postale si alte piese cuprinse in domeniul filateliei.Imi exprim speranta ca postarile mele sa fie apreciate de vizitatori.

5 responses »

 1. Felicitări! Tare mi-aș dori să văd un astfel de exponat la Alba Iulia, în anul Centenarului! Cred c-ar fi utilă trecerea în online a activității Asociației – un blog dedicat?!

  Răspunde
  • Mulțumesc. Dacă organizați o expoziție in Capitala Marii Uniri, cu cea mai mare plăcere trimit exponatul, eventual încă două dacă permite regulamentul.

   Răspunde
  • Scuze, vă răspund cam târziu. Mulțumesc pentru aprecierea exponatului. Aș trimite exponatul cu cea mai mare plăcere, eventual încă două, dar numai sa se organizeze manifestări filatelice la Alba iulia, in acest an aniversar. In programul FFR nu am văzut. Chiar as vrea sa iau legătura cu cineva de la dvs, care m-ar putea ajuta in realizarea unor ilustrate maxime, Am vrut sa le fac cu timbrele din seria cu Alba iulia, respectiv, Ferdinand, cele doua catedrale, poarta. dar acum ma gândesc sa aștept până în decembrie, poate se va face o ștampilă. Sau ma puteți ajuta dvs? Îmi puteți trimite mesaje pe mail la allex.antonache@yahoo.com. Mulțumesc.

   Răspunde
 2. Felicitări! Un gest admirabil, din partea unui admirabil maximafilist! Aștept cu nerăbdare să văd exponatul și „pe viu” la una dintre expozițiile viitoare, dedicate Centenarului Unirii. Sănătate și numai bucurii! Mihai Ceucă, Bacău

  Pe 10 noiembrie 2017, 11:19, Maximafilie Maximaphily Alexandru Antonache

  Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: