Flux RSS

Lacrimile îngerilor

Vineri 20 noiembrie, în  cadrul Târgului de Carte Gaudeamus, a fost lansată  emisiunea filatelică Lacrimile îngerilor” dedicată tragediei din club Colectiv, soldată cu 60 de morți si peste 100 de răniți.

Emisiunea este compusă dintr-un timbru cu valoarea nominală de un leu. Tirajul emisiunii este de 131.381 mărci poștale în coli  32 timbre,  coli de 21 timbre și în miniblocuri de 9 mărci poștale plus trei tabsuri.

Romfilatelia anunță că lansarea acestei emisiuni are un scop caritabil și toate fondurile obținute din vânzarea tirajului filatelic vor fi transferate Spitalului Clinic de Urgență Floreasca, având ca destinație finală sprijinirea procesului medical de recuperare a celor afectați”..

La randul meu, m-am alăturat acestei actiuni caritabile, cumpărând mai multe timbre in miniblocuri de 9 și coli de 21,  realizând și câteva ilustrate maxime, ca un omagiu adus victimelor acestui tragic eveniment.

Am folosit marca emisiunii, cărti poștale realizate personal, tipătite la Lucky Superstar – București și ștampila prima zi a emisiunii, București 20.11.2015, aplicată la Oficiul Postal 37.

1

1 V

 

2

 

3

Cartea poștală este realizată în colaborare cu domnul Alexandru Mateescu, tipărită la Full Collor-București

Publicitate

About alex.antonache

Colectionez marci postale, ilustrate maxime, plicuri prima zi, intreguri postale, carti postale si alte piese cuprinse in domeniul filateliei.Imi exprim speranta ca postarile mele sa fie apreciate de vizitatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: