Flux RSS

SALONUL CARTO – FILATELIC BUCURESTI 555

În perioada 27 – 31 octombrie 2014, Asociația Filateliștilor din București a organizat Salonul Carto – Filatelic București 555, cu prilejul împlinirii a 555 ani de la prima atestare documentară a Bucureștilor. În paralel s-a organizat și Bienala de Filatelie Polară ediția a XX-a, în colaborare cu Gruparea Tematică de Filatelie Polară. Expozitiile au avut caracter necompetitiv.

Diploma

La această manifestare, am participat și eu cu exponatul ”Bucharest in maximaphily”, pentru care, în semn de apreciere, am primit această diplomă.

Cu ștampila acestei manifestări, folosind timbre emise în acest an, în principal din seria ”București – 555 ani de existență” și din alte serii, am realizat câteva ilustrate maxime, pe care le prezint mai jos:

Parlament BucureștI  

Palatul Parlamentului

Suport Allex Collection, marca poștală cu valoarea de l leu din emisiunea ”Senatul României -150 ani” lansată în 17,06.2014.

.

Muzeu Geo

București

Muzeul Național de Geologie

Suport Allex Collection, marca poștală cu valoarea de 9,10 lei din seria București – 555 ani de existență emisă în 20.09.2014.

Muzeu-Geo-verso_thumb.jpg

Fac. medicina

București

Facultatea de Medicină

Suport AFB – dr. Ioan Daniliuc, marca poștală cu valoarea de 6 lei din seria București – 555 ani de existență emisă in 20.09.2014.

.

Palatul Krețulescu

București 

Palatul Krețulescu

Suport AFB – dr. Ioan Danliuc, marca poștală cu valoarea de 6 lei din seria București – 555 ani de existență emisă in 20.09.2014.

Fântâna Zodiac

București   

Fântâna Zodiac  

Suport Editura Sport Turism, timbrul coliței danrelate cu valoarea de 9,10 lei, din seria București – 555 ani de existență emisă in 20.09.2014.

Fântâna Zodiac verso

About alex.antonache

Colectionez marci postale, ilustrate maxime, plicuri prima zi, intreguri postale, carti postale si alte piese cuprinse in domeniul filateliei.Imi exprim speranta ca postarile mele sa fie apreciate de vizitatori.

Un răspuns »

  1. O diplomă pe deplin meritată! Felicitările mele sincere şi vă doresc să faceţi astfel de lucruri minunate mult timp de acum înainte!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: