Flux RSS

 Baile Herculane

Baile Herculane - Hotel Diana

Hotel Diana 

La Hotelul Diana din Băile Herculane, stațiune amenajata și exploatată pentru prima data în urma cu 2000 de ani, beneficiați pe lângă apele sulfuroase de o calitate deosebită și de posibilitatea efectuării de cure cu băi termale sulfuroase.Hotel Diana a fost inaugurat in aprilie 2011 dupa ample lucrari de modernizare. Cartea postala OSETCM, stampila postala de zi Baile Herculane 11.08.1986.

 Hotel Roman.Baile Herculane - Hotel Roman

Hotelul a fost deschis în 1976 pentru prima dată, la parterul său găsindu-se Basorelieful lui Hercules, după care s-a realizat statuia lui Hercules din centrul staţiunii, precum şi Băile Imperiale Romane, al căror ctitor a fost însuşi Împăratul Traian.Tot la parterul Hotelului Roman iese la suprafaţă izvorul Hercules, care alimentează cu ape termo minerale, printr-o reţea de conducte subterane, întreaga staţiune. Cartea postala OSETCM, stampilapostla de zi Baile Herculane, 15.11.1983.

About alex.antonache

Colectionez marci postale, ilustrate maxime, plicuri prima zi, intreguri postale, carti postale si alte piese cuprinse in domeniul filateliei.Imi exprim speranta ca postarile mele sa fie apreciate de vizitatori.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: